WELKOM BIJ DE STICHTING GEZONDZORG

De Stichting GezondZorg is een non-profit beroepsorganisatie waarbij steeds meer vrij gevestigde therapeuten in de gezondheidszorg zich ‘thuisvoelen'. Dat komt omdat wij onafhankelijk werken. Wanneer je je als GezondZorg Therapeut hebt aangesloten ben je in feite vrij om je therapeutschap volkomen onafhankelijk uit te voeren, zonder dwingende onnodig hoge opleidingseisen en voorwaarden van zorgverzekeraars, andere beroepsverenigingen, koepelorganisaties en accreditatie-instituten.

Voor GezondZorg Therapeuten functioneert de Stichting GezondZorg vooral als vraagbaak en doorgeefluik voor onder meer bedrijfskundige-, medische of andere adviezen, die op basis van kostprijs gegeven worden. Naast persoonlijke adviezen ontvang je als GezondZorg Therapeut periodiek per e-mail de GezondZorg Nieuwsbrief met daarin voor je vakgebied relevante informatie. Ook kun je als GezondZorg therapeut via een besloten Therapeutenforum contacten leggen met collega's, adviezen aan hen vragen en ervaringen delen.

De Stichting GezondZorg is er voor en door therapeuten. Om daar alles over te weten te komen geven we je op deze website zoveel mogelijk informatie. Hieronder tref je de belangrijkste onderwerpen aan:

De doelstellingen van de Stichting GezondZorg
Geen contracten met zorgverzekeraars
De verschillen tussen de Stichting GezondZorg en andere beroepsverenigingen
Veel gestelde vragen
Beroepscode voor GezondZorg Therapeuten
Klachtrechtregeling voor GezondZorg Therapeuten
Een GezondZorg Therapeut bij je in de buurt
Je aanmelden als GezondZorg Therapeut
Contact met het secretariaat